tiistai 20. lokakuuta 2009

Lasten wc


Meillä lapsilla on oma wc, tai no lasten wc on osa meidän pesuhuonetta. Lapsilla on käytettävissään kaksi wc-istuinta, toinen varsinaisesti lasten kokoa ja toinen ihan tavallinen wc-istuin. Lasten tasolle on asennettu myös käsienpesuallas, jotta kaikki ylettyvät. 


Pesuhuoneessa lapsilla on myös pienet nimetyt penkit, joille lapset laittavat osan vaatteistaan mennessään päiväunille, siitä ne sitten löytyvät, kun herätään. Nämä penkit on siitä kätevät, että kun  niitä ei käytetä, ne voi kätevästi pinota. Toinen lasten wc löytyy tuon kuvassa olevan hopeanvärisen "suihku"seinän takaa, ja on siis meidän talon "kakkoswc", joskin nyt kaikki hoitolapset ovat sen verran pieniä, että tykkäävät käydä joko lasten wc-istuimella tai potalla.

Nämä vessat on pienten lasten kanssa kätevät, kun kummankaan vessan ovea ei saa lukittua, eikä meillä silti koskaan ole ollut ongelmaa vessarauhan kanssa. Hyvin lapset ovat oppineet, että jos joku on vessassa, niin silloin sinne ei mennä, vaikka  ovea ei lukituksi saakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti