Jätä palautetta

Tänne voit jättää palautetta Ipanailoa-blogista. Mistä haluaisit lukea, mikä juttu ei sopinut tänne ollenkaan?
Vai nouseeko kirjoituksista mieleesi kysymyksiä, joihin haluaisit vastauksia? Tai voit jättää terveisesi ihan muuten vain.
Tänne voit ilmoittaa myös, jos jokin linkki ei toimi tai haluat oman blogisi linkkilistalleni.
Palautetta voi laittaa myös sähköpostiin ipanailoa@gmail.com
Kiitos palautteestasi ja toivottavasti olet ja tulet viihtymään sivuillani.
Ipana

17 kommenttia:

 1. Hei! Kiva lukea tätä sun blogia, olen itse vasta alottanut perhepäivähoitajana ja täältä olen saannut paljon ideoita, kiitos siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi. Olethan vieraillut myös muiden hoitajien sivuilla? Osoitteita löytyy blogini vasemmasta reunasta.

   Poista
 2. Askarteluohjeita googlesta etsiessä päädyin sivuillesi ja viihdyinkin sitten aika pitkään>löytyi paljon mielenkiintoisia vinkkejä kun itsekin pientenlasten parissa työskentelen.vierailen tod.näk. täällä uudestaan.kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava jos höpinöistäni on iloa! Tervetuloa toistekin.

   Poista
 3. Olen vuoden verran toiminut yksityisenä perhepvähoitajana.Vuosi sitten tosiaan mietein uskallanko ryhtyä yksi tähän hommaan ja olla oman onneni herra.Tarvitsin sitä potkua takamukseen kun emmein asiaa. Sitten plärättyäni erilaisia pph:jien blogeja löysin todellisen innottajani. Olet antanut oikein mukavan kuvan tästä työstä. Blogisi on niin kattava. Hyvillä mielin haluan antaa sinulle ison kiitoksen, ideoistasi, vinkeistä ja kaikesta yleisestä mitä en näin "keltanokkana" ole tullut ajatelleeksi.Kiitos myös linkeistäsi muihin pph blogeihin.KIITOS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi.

   Mukava kuulla, että olen osannut antaa positiivisen kuvan työstäni, sillä tässä työssä on paljon hyviä puolia, joskin sitten niitä huonojakin... Moni asia on kuitenkin kiinni omasta asenteesta. Ja lasten palaute on aina niin aitoa!

   Ja hei! Kyllä sitä opittavaa riittää vielä vuosiksi, itsellä useita vuosia takana ja lähes joka viikko tulee vastaan uusia asioita... isoja tai pieniä.

   Mukavaa syksyn jatkoa!

   Poista
 4. Hei,
  Sun sivuilla olevat ruokaohjeet, saako niitä kopioida ? Opiskelen perhepäivähoitajaksi ja olen käynyt sun sivuilla muutaman kerran ja näistä on apua:) Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaikki Ipanailoa-, Ipanoiden pöperöt- ja Askartelua Ipanoille -blogien sisältö on vapaasti käytettävissä. Toki olisin tyytyväinen, jos sisältöä kopioidaan suoraan sellaisenaan (esim. kuvat), että lähde olisi mainittuna.

   Poista
 5. Hei! Sulla on tosiaan mukavat askartelu sivut. Pistäydyn varmaan useammin kun tänne kerran kerran tieni löysin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos palautteesta. Tervetuloa uudelleen

  VastaaPoista
 7. Lukisin mielelläni Kirsti Forssenin blogia, mutta jostakin syystä vasemmasta reunasta puuttuu sanoja tai kirjaimia. Koko teksti ei siis näy. Näkyykö sinulla koko teksti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä teksti näkyy itselläni kokonaan ja linkkikin toimii. Millaisella laitteella luet blogia? Blogi on tällä hetkellä 1350px leveä, joten voi olla ettei kaikissa näytöissä blogi näy kokonaisuudessaan. Myös näytön lähennystaso voi vaikuttaa blogin näkymiseen. Molemmissa tapauksissa kuvaa pitäisi kyllä päästä siirtämään joko alapalkista tai hipaisemalla.

   Toivottavasti ongelma ratkeaa.

   Poista
  2. Ei ratkennut. Taitaa jäädä lukematta tai pitää arvata mikä on puuttuva osuus tekstistä. Ei tule mieleen muita sivustoja, joissa teksti piilossa. Kiitos vastauksesta, halusinkin tietää, onko muilla samaa ongelmaa

   Poista
 8. Valitettavasti en osaa asiaa ratkaista, kun ongelma ei omalla koneellani näy. Voisiko kyse olla selaimesta? Itse käytän Mozillan Firefoxia, olen kokeillut myös Microsoftin Edgen ja Googlen Cromen ja niilläkin sivu näkyy kokonaisuudessaan.

  Laitan nyt vielä postaukseen kysymyksen kuvaamastasi ongelmasta, ja katsotaan onko ongelma laajempikin.

  Kirstin blogia pääsee lukemaan osoitteessa: http://www.kirstiforssen.com/blogi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juolahti mieleen käydä pöytäkoneella Kirstin sivuilla ja siellä näkyi koko teksti. Läppäristä siis johtuu syy. Näitä teidän blogeja on hyvä lueskella päiväuniaikaan kahvipöydässä eli kiitos kun jaksatte kirjoitella. Hyvää joulunodotusaikaa!

   Poista
  2. Hienoa, että ongelmaan löytyi jonkinlainen selitys. Ja kiva kun viihdyt sivuilla.

   Poista