maanantai 1. syyskuuta 2014

Uusi viikkoTänään on jatkettu projektiaskartelua, kun saatiin taas kaikki lapset terveinä paikalle. Nyt tästä jo selviääkin, että projektina on akvaario/ meri kaloineen. Aluksi tämä oli tarkoitus tehdä kenkälaatikkoon, mutta laatikot osoittautuivat tarkoitukseen liian pieniksi. Tehdään nyt sitten vähän toisin, ja käytetään laatikot johonkin muuhun.
Tänään olimme ulkoilemassa toisen hoitajan pihalla, lähteissä yksi lapsista vähän protestoi, miksi taas mennään sinne (JO toinen kerta tänä syksynä), mutta mukavaa oli kumminkin.
Huomenna sitten alkaa lasten odottamat hallivuorot, kyllä niitä on kyselty lähes päivittäin. Valitettavasti vuoro on taas samalla vanhalla kaavalla, että meillä on käytössä vain yksi lohko ja toinen silloin kun koululaiset eivät tilaa tarvi. Keväällähän saimme olla lähes aina kahdessa lohkossa sen jälkeen kun lähetimme kirjeen kaikille liikunta- ja varhaiskasvatuksen esimiehille. Kirje poiki neuvottelut, joissa sovittiin, että hallita ilmoitetaan meille koska käytössämme on vain yksi lohko, joten voimme jättää vuoron väliin, niin halutessamme. Nyt esitimme toiveen, että josko tämä ilmoittelu onnistuisi myös jatkossa, niin ei tulisi lapsille niin suuria pettymyksiä, kun ei tarvi mennä hallille asti toteamaan, että sali on täynnä.
 Blogia voi seurata nyt myös Facebookissa, kun käy tykkäämässä blogista. Samalla saa helposti myös Askartelua Ipanoille ja Ipanoiden pöperöt -blogien päivitykset. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti