tiistai 23. syyskuuta 2014

AlkuviikkoaViikko alkoi kylmänä ja koleana, ja maanantaiaamupäivän sateessa ulkoilun jälkeen päätin, että nyt tehdään iltapäivästä jotain ihan muuta.
Lasten syödessä välipalaa aloin jo valmistella iltapäivän tulevaa urakkaa, eli kuorin ja poistin siemenkodat kasasta omenoita. Välipalan jälkeen lapset saivat eteensä leikkuulaudat ja juuresveitset. hetken aikaa lapset ihmettelivät mitä nyt oikein tehdään, mutta hissukseen asia valkeni kaikille. - Hilloahan tässä oltiin tekemässä. Kauniinväristä hilloa tulikin!
Tänään aamupalalla sitten maistelimme eilisen tuotosta puuron kanssa -juu, hilloa puuron kanssa-  ja hyvää kuulemma oli. Lasten hillopurkit säästetään, ja niille onkin jotain suunnitelmia tulevaisuudessa.
Tänään olimme liikuntahallilla ja matkalla ihmettelimme, mistä oikein pääsemme hallille kulkemaan, kun reitillemme oli ilmestynyt rakennustyömaa. No, toistaiseksi pääsimme ihan tuttua reittiä, joskin oikopolkua ei päästy, kun juuri sillä kohtaa oli iso kaivuri kuormaamassa kaadettuja puita kuorma-auton kyytiin. Tulevaisuudessa meidän täytyykin kulkea kiertotietä, kun rakentaminen oikein alkaa - ellemme sitten juutu työmaa aidan reunalle katselemaan työkoneita.
Huomenna lähdemme koko tiimin kanssa retkeilemään heti aamusta hypätään linja-autoon ja lähdetään huristelemaan kohti poliisimuseota.
Blogia voi seurata nyt myös Facebookissa, kun käy tykkäämässä blogista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti