maanantai 29. syyskuuta 2014

Motskarin vauva ja muita viime viikon tapahtumiaViime viikolla kävimme retkellä Tampereella Poliisimuseossa. Olimme varanneet opastuksen ja opas esitteli meille erilaisia poliisin kulkuneuvoja ja tarvikkeita, kuten vaikkapa uusia ja vanhoja autoja ja pistooleja. aika vaikean kysymyksen opas lapsille teki aseiden kohdalla: Arvatkaapas mikä on poliisin tärkein työväline, sitä ei voi nähdä ei koskea, joten se ei ole se pistooli tai ase olleenkaan?
Retki oli kaikista muuten hyvinkin onnistunut, mutta ihan liian aikaisin lähdettiin pois, kun mukavat leikit museon lastenosasto Pokelassa jäivät kesken. Eikä sitten muuta kuin omien vanhempien kanssa uudelle retkelle, museoon on vapaa pääsy.
Perjantaipäivän lapset saivat nauttia ylimääräisestä huomiosta, kun ohjaaja vietti päivänsä meidän kanssamme. Meillä esimies tekee tällaisia kokopäiväkäyntejä vuosittain jokaisella hoitajalla ja samalla vaihdetaan kuulumisia ja pidetään mm. kehityskeskustelu. Muun ajan ohjaaja puuhastelee kuin kuka tahansa hoitaja, meillä ohjaaja mm. leipoi omenapiirakkaa lasten kanssa ja luki lapsille sarjakuvia.
Blogia voi seurata nyt myös Facebookissa, kun käy tykkäämässä blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti