torstai 18. syyskuuta 2014

Retkipaikan esittelyä
Meidän "vakituinen" retkipaikka on ollut tänä syksynä läheisen ulkoilualueen lähes korkein kohta. Paikalta on mielettömät maisemat, joita katsellessa mieli lepää.

Maisema on vielä mahtavampi, jos kävisi kuvaamassa tuolta tuulimyllyn vierestä, mutta nyt kun kallio on ollut märkä ja liukas olemme pysytelleet turvallisesti poissa kalliolta. Putousta on kuitenkin aikamoisesti, jos jalka sattuu lipeämään.

Leikkipaikkana ympäröivä metsä on todella haastava, mutta meidän lapset ovat tottuneet kiipeilemään näillä kivillä jo ihan pienestä.

Täällä lapset saavat monipuolista liikuntaa, ja monen taidot kasvavat ihan silmissä. Lapsista ehkä hauskinta on kivillä kiipeily ja hyppiminen kiveltä toiselle.

Metsä myös ruokkii lasten mielikuvitusta, kukaan ei  kysele mitä tehtäisiin tai kaipaa leluja. Leluiksi kun kelpaa ihan kaikki kepit ja kävyt mitä löytyy.

Retkeen kuuluu tietysti myös eväät, jotka maltetaan juuri ja juuri syödä leikkien lomassa. Täällä aika kuluu nopeaan, eikä pois malttaisi lähteä - ei hoitajatkaan.

3 kommenttia:

 1. Ompas teillä todella jylhät maisemat ja toi tuulimylly on kiinnostava ( siellä varmaan asuu joku myllytonttu).......kiva retkipaikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseisellä ulkoilualueella muuten järjestetään mm. joulun alla lastentapahtumia ja koulujen juhlia ja on siellä jotain tonttujakin vilahdellut.

   Poista
  2. Mä arvasin siis oikein......varmaan talvellakin kaunista. Voin ihan kuvitella tonttuja ympäristöön.

   Poista