maanantai 11. heinäkuuta 2011

Uudet kuviot


Loma on loppu ja työt jälleen alkaneet, joskin seuraavat kolme viikkoa lähes kaikki hoitolapseni ovat vielä lomalla ja ryhmäni koostuukin varalapsista. Aamusta saapui pari ihan uppo-outoa varalasta hoitoon, toki ihan sovitusti, mutta eivät olleet päässeet tutustumaan ennen hoitoa. Lapset ovat tosi reippaita ja mukavia lapsia, ja päivä onkin alkanut  hyvin.

Hoitopaikassa on loman aikana tapahtunut aika paljon, koska olemme muuttaneet  uuteen osoitteeseen. Osa leluista on vielä muuttolaatikoissa ja eilen vielä kiinniteltiin hoitolasten huoneeseen verhoja ja hyllyjä.  Omassa pihassakaan ei vielä oikein voi ulkoilla, koska pihaa emme ole vielä ehtineet tehdä. Onneksi kunnalla ovat olleet vähän ripeämpiä ja läheinen leikkikenttä on jo käyttökunnossa.

Uudessa talossamme parasta työn kannalta on sijainti; lähes keskellä kaupunkia, lähellä kirjastoa, liikuntahallia, urheilukenttää... mutta näistä ihanuuksista sitten joskus myöhemmin lisää.

Ensimmäiset työvuorolistatkin tippuivat postilaatikkoon viime viikolla. Minulla on tasoittumisvapaata koulujen syyslomaviikolla, joka on tosi hyvä viikko sekä lasten, että minun kannalta.

Ja hyvää lomaa sekä aurinkoisia ilmoja niille, joiden loma alkoi tänään tai joiden loma vielä jatkuu.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti