maanantai 18. heinäkuuta 2011

Leikkikenttiin tutustumassa
Olemme lasten kanssa tutustuneet uuden asuinympäristömme leikkikenttiin. Lähin leikkikenttä on siis lähes talomme takana, ja siinä ulkoilemme toistaiseksi iltapäivisin, kunnes oma piha on ulkoilukelpoinen. Tämä leikkikenttä on aivan uusi ja siellä on vasta pari keinueläintä, pari penkkiä, karuselli ja tunneli, keinuja ei vielä ole, muuta keinujen teline on jo paikoillaan. Lähileikkikenttä on kuitenkin ihan keskellä vanhaa peltoa, joten auringonpaisteella tosi kuuma.

Aamupäivisin sitten olemmekin kierrelleet lähistön leikkikenttiä. Viime viikolla kävimme parina päivä laskemassa liukumäkeä vähän matkan päässä olevalla leikkikentällä. Siellä on liukumäki rakennettu hauskasti pienen mäen päälle ja istutusten keskelle. Tällä leikkikentällä on myös keinueläin, keinulauta, keinut, kiipeilyteline ja pieni hiekkalaatikko sekä katos jossa voi pitää sadetta tai suojautua auringon paahteelta.

Tänään aamupäivällä kävelimme vähän kauemmaksi isolle leikkikentälle keskustaan. Tämä leikkikenttä on juuri kunnostettu ja siellä on paljon erilaisia leikkivälineitä; useita keinuja, keinueläimiä, liukumäkiä ja kiipeilytelineitä. Leikkikentässä oli mukavaa myös se, että se on kokonaan aidattu, joten lapset voivat turvallisesti leikkiä siellä, eikä tarvi ihan haukkana valvoa, ettei kukaan lähde autotiellä, vaikka ei sellaista ihan vieressä olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti