keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Sirkustelua



Käytiinpä aamupäivällä katsomassa yhdenmiehen sirkusta. Ihan taitava jonglööri ja klovni se nuori mies olikin. Hoidossa ei tänään ole kuin kaksi lasta, joten pääsimme sitten hyvin kulkemaan esitykseen. Lainasimme vain toisen lapsen omaa turvaistuinta, niin päästiin lähtemään. Aluksihan esitykseen kunta lupasi kuljetuksen, mutta sitten esitysajat kuulemma sotkivat kuljetusmahdollisuuden, mitä se sitten tarkoittaakin.



Esitys oli 45 minuuttia pitkä, ja koostui pääosin jongleerauksesta ja miimisestä klovneriasta. Esityksessä nähtiin jongleerausta palloilla, keiloilla ja renkailla, sekä kuultiin kuinka musiikkia voidaan saada aikaan omalla äänellä. Esityksessä oli hyvin suunniteltu ääni- ja valomaailma, sekä useampia henkilöhahmoja kuten esim. tirehtööri. Aikamoinen vaatevarastokin esiintyjällä oli mukanaan, koska esiintyjä vaihtoi vaatetusta useampaan kertaan esityksen aikana. 



Esiintyjä otti myös yleisön mukavasti mukaan esitykseen, yleisöstä valittiin avustaja ja kuuluttaja  ja yleisö pääsi myös tekemään yhden numeron äänitehosteet. 



Takaisin tullessa lapset kertoivat sitten kokemuksiaan esityksestä. Toinen lapsista kertoi, ettei pelännyt ollenkaan ja osasi myös kertoa näkemäänsä. Isompi lapsista kertoi, että oli ensin ajatellut esityksen olevat ihan tylsä, mutta olikin sitten ollut hyvä ja hauska. Molempien mielestä oli kyllä kannattanut lähteä katsomaan esitystä, ja jo  esityksen aikana lapset miettivät mitä aikovat esityksestä kertoa kotona.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti