torstai 15. lokakuuta 2015

SyyslomaviikkoTäällä päin vietetään syyslomaviikkoa ja sen kyllä huomaa: Ei yhtään ketään leikkikentillä, aivan kuin maa olisi nielaissut kaikki ihmiset, ainoat luojan luomat ovat linnut, jotka käyvät syömässä marjoja puista. 

Rauhallista siis on... l i i a n rauhallista. Alkuviikosta sentään vielä oli yksi hoitaja seuranamme leikkikentällä ja hallilla, mutta nyt kaksi päivä olemme ulkoilleet ainoan hoitolapsen kanssa kaksin leikkikentällä. Eilinen ulkoilu meni ihan hyvin, kun siivosin ja järjestelin lelulaatikon. Tänään kävimmekin sitten tavoistani poiketen asioilla, ostin uudet verhokankaat ja samalla poikkesimme hakemassa kaupasta tiskiainetta ja mustaamakkaraa. Ja kun jo ennen yhdeksää lähdimme liikkeelle, niin ehdittiin hyvin myös sinne leikkikentälle... ja ihan kaksistaan oltiin taas.

En ymmärrä miten ennen sain aikani kulumaan, kun ei siellä vanhalla paikalla asunut toisia hoitajia, joiden kanssa saattoi ulkoilla päivittäin... tai sitten oon tällaisena hiljaisena ilmisenä höpötellyt siellä yksikseen kun ei muitakaan ollu kuuntelemassa... tai mistäs mä tiedän kuunteleeko noi muut hoitajat mun höpinöitä nytkään... saattaahan se olla että nytkin puhun yksikseen...

1 kommentti: