torstai 10. marraskuuta 2011

Pikaisia kuulumisia


Tällä viikolla olemme valmistelleet yllätystä isälle, joten kuvia ei vielä ole. Isompien kanssa ollaan tehty lahjat jo maalausta vaille valmiiksi, ja kortitkin ovat kohta valmiina.

Kortteja teemme useita erilaisia, koska ryhmän ikäjakauma on tällä hetkellä suuri, nuorin on reilu 1½-vuotias, vanhin taas lähes 5½-vuotias, eli taidotkin ovat kovin erilaiset. Ja minulla kun on mahdollisuus toteuttaa asioita lapsilähtöisesti ja yksilöllisesti, joten niin toimimme nytkin. Kaksi pienintä lasta tekevät vain kortit, nekin hyvin yksinkertaiset, koska tarkoitushan on antaa isälle jotain omatekemää, eikä suinkaan hoitajan kauniisti leikkaamaa ja liimaamaa tuotosta.

Tänään onkin tulossa ensimmäinen kylmä päivä tänä syksynä. Eilenkin oli jo kylmä, mutta mittari näytti juuri ja juuri +1 astetta, nyt ollaan ainakin pakkasen puolella. Onneksi kaikki lapset ovat liikkuvaista sorttia, joten ei kenellekään kylmä tule.

Kylmää ilmaa jo eilen kun enteilimme, laitettiin illalla leivinuuniin valkea, ja nyt uunissa odottaa lapsia koko yön muhinut uuniriisipuuro -nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti