perjantai 25. marraskuuta 2011

Perjantai

Taas on ollut viikon tasausvapaat ja vähän sitä sun tätä tuli tehtyä. Osa ajasta meni joululahjojen tekoon, mutta yksi homma oli johon hurahdin ihan kokonaan.

Olin kerännyt koko syksyn kananmunakennoja, ja vapaiden alkaessa aloin miettiä mitä tekisin niille. Sitten muistin nähneeni jossain netissä, kuinka kennoista oli tehty sytykeruusuja. Sitähän piti tietysti kokeilla. Yllättäen minulla olikin pöydällinen sytykeruusuja odottelemassa uutta kotia. Nämä varmaankin eksyvät joulun toivotusten kera pikku viemisiksi.

Joululahjoja tuli tehtyä muutenkin. Kaivoin kankaat muuttolaatikoista, puhdistin saumurini ja ompelin kasan... enpäs kerrokaan vielä, mutta hoitolasten paketteihin nämä menevät.

Kuluneella viikolla on yksi hoitolapsista täyttänyt vuosia, ja hänelle askartelin kortin valmiiksi, jotta saamme maanantaina juhlia sankaria vähän jälkikäteen.

Enää koti odottaa siivoojaansa ja kait nuo joululahjatkin pitää vielä piilottaa uteliaiden katseilta. Mutta nyt ei ajatella töitä, eikä siivoamista - huomenna tiimin pikkujoulut!

Osa sytykeruusuista pakattuna. Olisiko tullut vähän innostuttua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti