perjantai 16. syyskuuta 2011

Koska me mennään sinne Satulaan?
Keskiviikkona sattui meille päin se syksyn ensimmäinen myrsky päivä, joten suunniteltu satutunti kirjastossa jäi meidän porukalta väliin ja vaihtui lätäköissä hyppimiseen ja lähileikkikentällä ulkoiluun. Toisaalta lapset olivat kyllä kirjastokäyntiä odottaneet, ja yksi lapsi kyselikin jo ruokapöydässä, että koska me oikein mennään sinne Satulaan? No ihan satulaan ei päästy, mutta kirjastossa kävimme tänään aamupäivästä kyllä. Ennen kirjaston aukeamista ehdimme hakea Varpaat Vauhtiin! -materiaalit postista ja askartelutarvikkeita Tiimarista. Siellä olikin paljon kaikenlaista puoleen hintaan ja töissä se kiva myyjä, joka aina esittelee kaikki tarjoukset. Ovat varmaan huomanneet, että hoitajat haalivat kaikenlaista materiaalia näistä alepöydistä. 

Askartelutarvikkeista voisin kirjoittaa sen verran, että niitä en ole saanut vielä purettua muuttolaatikoista, vaan lähes kaikki askartelutarvikkeeni ovat väliaikaisvarastossa odottelemassa pääsyä omalle paikalleen. 

Jos muuten käyt hoitajana ostoksilla Tiimarissa, niin olethan tietoinen, että Tiimariin voi hakea yritys- tai etukortin, joilla molemmilla saa alennusta normaalihintaisista tuotteista?

http://www.tiimari.fi/faktat/fi_FI/yrityksille/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti