torstai 3. maaliskuuta 2011

Päivän seikkailut




Tänään hoidossa on vain kaksi lasta, ja lähdimme käymään päiväkodilla ja kirjastossa. Meillä on päiväkodilla lelulainaamo, tai siis käytännössä yksi kaappi, josta saa käydä lainaamassa mm. pelejä. Tarkoituksena oli lainata Logico primo-peli. Lainaaminen tapahtuu käytännössä siten, että kaapissa olevaan vihkoon kirjoitetaan lainatun tavaran nimi, päiväys ja oma nimi, ja palautettaessa, merkataan tavara takaisin tuoduksi. Jostain syystä tämä merkkaamisasia on todella vaikeaa!


Tarkoituksenamme oli siis lainata Logico, no kun peliä ei kaapista löytynyt rupesin lukemaan lainausvihkoa takaperin, josko sitten selviäisi, mistä peli löytyisi. Ja löytyihän se peli sieltä, mutta viimeksi pelin oli kuitannut ulos hoitaja, joka ei edes enää ole hoitajana, ja päiväyskin oli pitkälle viime vuodelta. Joten peli on siis kateissa. Kyseisestä kaapista on usein pelejä kateissa, eikä yhtään mitään tietoa mistä niitä kyselisi, koska sinne vihkoon ei ole kirjoitettu mitään!


Päätin sitten kysellä lainaan kyseistä peliä päiväkodin puolelta, ja etsimme ympäri taloa kyseistä peliä, ja löysimme yhden pelialustan ja yhden korttisarjan, jotka sitten lainasimme. Päiväkodillakin tätä peliä on siis oikeasti useampi kappale, kyseinen päiväkoti vaan toimii fyysisesti kolmessa eri osoitteessa, joten siellä vasta tavarat taitaa olla milloin missäkin.


Kirjastossa kävimme vaihtamassa kuvakirjat uusiin, joten nyt on taas uutta luettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti