keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Uusinta yritys


Maanantaina kirjoitin tosi pitkän postauksen... ja hukkasin sen taivaan tuuliin... No eipä sitä kai kukaan olisi jaksanut lukeakaan Nauru. No nytpä sitten lyhkäisesti siitä:

Lauantaina olimme tiimimme kanssa tekemässä perhepäivähoidon tiimivasua, joka alkaakin jo olla kohta julkaisukelpoisessa kunnossa. Meillä on kyllä aivan mahtavia naisia tiimissämme, eräskin hoitaja ideoi ja toteutti vasumme kuvituksen, josta on tulossa aivan mielettömän ihana.  Lisäksi olemme tehneet vasun tekstejä yhteistyönä useana lauantai aamupäivänä, jolloin joka kerta on joku tuonut mukanaan kaikille kahvia, teetä ja jotain "kastettavaa".

Tiimityöskentely on kyllä tuonut työhömme uudenlaista mukavuutta, vaikka ei ole sitä päivittäistä työyhteisöä, niin jotenkin tuntee kuitenkin kuuluvansa johonkin yhteisöön ihmisten kanssa, jotka tekevät samaa työtä omilla tahoillaan. Enää en haluaisi palata aikaan ennen tiimityöskentelyä. Nyt vaan pitäisi vielä jotenkin saada kehitettyä lisää tiimien välistä yhteistyötä, tai ollaanhan sitä jo vähän viritelty, mutta  ihan kaikkia tiimejä ei olla saatu vakuutetuksi siitä tarvitaanko tällaista yhteistyötä.

Mites muuten muilla hoitajilla, onko teillä kuinka laajaa tiimitoimintaa? Ja onko teillä myös tiimien välillä yhteistyötä? Vai suhaavatko kaikki tiimit ihan omiaan, eikä niistä oman tiimin jutuista edes oikeastaan haluttaisi puhua toisten tiimien kanssa?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti