perjantai 28. tammikuuta 2011

Tällä viikolla tapahtunutta




Tällä viikolla on ollut aikamoista hässäkkää, joten päivitykset ovat jääneet vähemmälle. Kerron nyt sitten koko viikon tapahtumat.

Maanantaina olimme aamupäivän liikuntahallilla, ja lapset juosta vilistivät minkä ehtivät. Mukana oli tosin vain kolme lasta, koska yksi lapsista tuli hoitoon vasta iltapäivällä. Välipalan jälkeen menimme ulos.

Tiistaina ulkoilimme aamupäivällä ihan omassa pihassa ja tulimme ajoissa syömään ja menimme nukkumaankin vähän normaalia aiemmin. Sain lapset juuri hyvissä ajoin nukkumaan, kun olikin jo lähdettävä palaveriin opiskelijan ja opettajan kanssa, lasten unta valvoi sillä aikaa päivähoidon varahenkilö. Joskin koira kyllä luuli, etä uusi ihminen tuli meille ihan vaan koiraa varten. Koira kuitenkin joutui porttien taakse ja olikin rauhoittunut sinne hetken päästä nukkumaan.

Keskiviikkoaamu valkeni lähes 20 asteen pakkasessa, ja päätimmekin lähteä kirjastoon lainaamaan kirjoja, kun viime kertaisella satutunti retkellä unohdin kirjastokortin kotiin, emmekä voineet siis tehdä lainoja. Kirjastossa tapasimmekin jo eläkkeelle jääneen perhepäivähoitajan, joka on hoitanut myös omaa lastani. Oli ihan kiva nähdä, kun ei oltu pitkään aikaan missään törmäilty. Iltapäivällä pelasimme lautapeliä, joka jäi vähän kesken, osan lapsista lähtiessä kotiin. 

Eilen torstaina lapset halusivatkin sitten leikkiä sisällä, koota palapelejä ja pelasimme myös edellispäivänä kesken jääneen pelin loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti