tiistai 25. toukokuuta 2010

Loppuiko kesä jo?



Tänään lapset kyselivät huolestuneina onko vielä kesä? Enkä kyllä yhtään ihmettele kysymystä.

Viime viikolla oli ihanan helteiset päivät ja tämä viikko on alkanut vesisateilla. Lapset onneksi tykkäävät ulkoilla vesisateessakin ja kun on oikeat varusteet, niin onhan se veden kanssa leikkiminen tosi mukavaa. Tänään ei enää sada niin paljon kuin eilen, mutta tuulee sitten senkin edestä.

Eilen siis olimme aamupäivän ulkona vesisateessa, ja loppupäivän kuivattelimme vaatteita. Iltapäivällä tarkoituksemme oli pelata Mullin mallin maatila-peliä, mutta tietysti siitä ladosta joka päästää eläinten ääniä oli patterit loppu. Kun avasimme patterikotelon selvisi, että siellä sisällä onkin nappipatterit, joten sitten piti vaihtaa peliä.

Tänään olimme aamupäivän ulkona tihkusateessa ja tuulessa, mutta nyt näyttää ulkona paistavan aurinko, joten ehkä lapset vielä huomaavat kesän olevan oikeastaan vain ihan alussaNauru.

3 kommenttia:

  1. Moikka!
    Eihän sulla sattuis olemaan Mullin Mallin-maatilapelin ohjetta?
    Olisko mitenkään mahd. saada ohje joko postitse(maksan p.kulut) tai skannattuna tai s.postitse,
    meillä on ko. peli, mutta ohje hukassa!? :-)
    SUURET KIITOKSET ETUKÄTEEN!
    Laita vaikka viestiä eka pinkkipinni@suomi24.fi

    MUKAVAA TALVEN ODOTUSTA!
    -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Palaan loppuviikolla asiaan, kun olen ehtinyt tarkistaa, missä peli luuraa nykyisin. Ohjeet on kyllä siellä laatikossa, joten kun vaan ehdín sen varastosta (jossa kuvittelen pelin olevan) kaivaa esille niin voin laittaa ohjeet sulle postilla tai jos ne on tarpeeksi lyhyet niin sitten vaikka mailina.

      Poista