keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Vauhtia!


Tänään on laitettu varpaat vauhtiin. Olimme aamupäivällä leikkikentällä, johon oli kokoontunut neljä hoitajaa lapsineen. Yksi hoitajista oli järjestänyt tapahtuman Nuoren Suomen Varpaat Vauhtiin-materiaalien pohjalta. Olipa hauskaa mennä valmiiksi suunniteltuun tapahtumaan, vähän kuin vieraaksi. Itsellä kun on yleensä tapana järjestellä kaiken maailman juttuja, ja nyt sitten minulle sanottiin etten saa osallistua valmisteluihin millään tavalla. Ja yllättävän hyvin osasinkin olla sekaantumatta asiaan.

Ensin etsimme puiden rungoista samoja kuvia, joita hoitaja meille näytti. Sen jälkeen otimme kiinni lasten heittämiä palloja ja sitten me hoitajat heitimme palloja lapsille. Seuraavaksi hypimme ämpäreistä ja sanomalehtimiekoista rakennettujen esteiden yli, kuin hevoset, uudelle tehtävärastille, jossa lapset saivat heittää palloilla suosikkihahmojensa kuvia. Ja matka jatkui esteitä ylittäen hiekkalaatikolle, jossa heitimme renkaita.

Renkaiden heiton jälkeen pidimme evästauon (evästauko on tosi tärkeä asia tällaisissa tapahtumissa) ja lopuksi lapset rikkoivat ilmapalloja sanomalehtimiekoilla.

Toinen tosi tärkeä asia tapahtumissa on palkinto. Kaikki osallistujat, sekä lapset että aikuiset saivat kunniakirjan, jossa luki:

Olen auttanut Vauhtivarvasta pysymään hyvässä kunnossa liikkumalla päivittäin!                         23.9.2009 .... leikkikentällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti