maanantai 20. heinäkuuta 2009

Remontointia


Loma sitten alkoi! Meillä minun  lomani tarkoittaa usein remontointia, tässä tapauksessa remonttia tehdään hoitolasten ikiomassa "valtakunnassa", leikkihuoneessa. Huoneeseen asennetaan lattialämmitys, on sitten lasten mukava leikkiä lattialla.

Idea lattialämmityksestä syntyi siinä vaiheessa, kun leikkihuonetta laajennettiin ottamalla viereiset vaatehuoneet (lue: romuvarastot) hyötykäyttöön osaksi leikkihuonetta. Aluksi oli kyllä tarkoitus lisätä kattolämmitystä, joka meillä on, mutta sitten ihastuin ajatukseen lämpimästä lattiasta.

Nyt sitten lattiapinnoite on purettu ja lattialämmityskaapeli levitetty lattiaan. Ensimmäinen kerros tasoitetta on lattiassa ja toinen tulee tänään. Lisäksi uusitaan katto ja maalataan kuvassakin vihreänä näkyvä puoli"paneeli". Paneelin maalaaminen on kyllä vähän hassua, kun se jää suurelta osin kaappien taakse.

Pujottelemme täällä lelulaatikoiden keskellä. Joka paikka on täynnä lelulaatikoita. Leikkihuoneessa kun lelut on sijoitettu lasten korkeudelle, niin kaikki kaapit ja hyllyt on siirretty pois remontin tieltä. Lelulaatikoita on pinoina eteisessä, pesuhuoneessa, kodinhoitohuoneessa... puhumattakaan siitä, että huonekalut, kaapit, sängyt yms. ovat myös kannettu huoneesta muihin huoneisiin, jopa terassille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti