keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Remontointia osa 3: Miehet!


Remontointi on sitten yllätten pitkittynyt, tai oikestaan laajentunut, jos mieheltä kysytään. No, tämähän oli odotettavissa. Minulla on tapana "vähän" rönsyillä noiden asioiden kanssa.



Eli leikkihuoneen remontissa sitten vaihdettiin kaappeja ja "yllättäen" kun yksi kaappi vaihdettiin täyskorkeaan, niin pari yläkaappia ja yksi laatikosto jäi ylimääräiseksi. Näistä sitten suunnittelin ruutupaperille uuden pyörienpäällä kulkevan saarekeleikkikeittiön. Saarekkeesta löytyy uuni, liesitaso, tiskikone, -allas ja -hana sekä laatikosto ja kaappi, johon mahtuu kaikki ruoka-aineet.


Kaapit ovat siis vanhat, ja uuni/astianpesukompleksi rakennettiin kaappien jatkoksi. Kaapit ovat ruskeat, runko valkoista melamiinilevyä, uunin ja astiapesukoneen luukut ja nappulat vaneria, jotka maalasin spreymaalilla metallinhohtoaluumiiniksi. Tiskialtaana on neliskanttinen, muovinen huuhteluallas, ja hana on jostain vanhasta keittiöstä purettu ja pesty.

Saareke saatiin viikonlopun aikana lähes valmiiksi, vain uunin ja astianpesukoneen luukut ovat kiinnittämättä, kun miehen piti lähteä välillä töihin... omituista! Kun sitten kyselin, että milloinkahan mies ehtii luukut kiinnittää, niin  mies kehtasi väittää, että ei se rakentaminen suju yhtä nopeasti kuin suunnitelman piirtäminen ruutupaperille - ei vaikka minä väritinkin kuvan valmiiksi.

Kumma juttu - hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti