tiistai 1. maaliskuuta 2016

TalvilomaTäällä meilläpäin vietetään tällä viikolla koulujen lomaviikkoa, jota ei kuulemma enää nykyisin saa sanoa hiihto- vaan talvilomaksi. Nyt on siis talviloma... kenellä sitten on, kenellä ei. Itse kuulun jälkimmäisiin ja teen töitä tällä viikolla muiden lähistön hoitajien lomaillessa. Aika tylsää on kun ei ole aikuisia seurana, kun niihin on täällä asuessa niin hyvin tottunut. Myös lapset ovat tottuneet siihen, että leikkikavereita aina on yllinkyllin tarjolla, kun ulkoillaan useamman hoitajan kanssa samoissa paikoissa. 

Tälle viikolle olemme saaneet poikkeuksellista seuraa, kun ryhmässämme on varahoitolapsi. Varalapsiahan meillä ei käytännössä ole juuri koskaan, kun meillä on perhepäivähoidolla oma varahoitoyksikkö, jossa lapset yleensä ovat varahoidossa. Vähän on omat hoitolapset olleet ihmeissään, kun varalapsi on ihan pieni ja meidän omassa ryhmässä kaikki ovat niiiin isoja.

Lupaisin isolle lapsille, että saavat huomenna hiihtää, jos viitsivät sukset raahata hoitoon. Tarkoituksena olisi hiihtää ihan tuossa lähistön leikkikentällä, tai oikeammin kävelytiellä, ompahan edes jotain muuta tekemistä kuin toistensa härnäämistä.

Ja hei! Vaikka ei olekaan loma, niin talvi on kuitenkin, nautitaan nyt kunnolla lumesta, ei sitä enää ole pitkä aika kurakeleihin.

2 kommenttia: