torstai 3. lokakuuta 2013

Valmiina...Tänään olimme koko tiimin voimin kisailemassa urheilukentällä. Olimme alustavasti pyytäneet kaupungin miehiä avaamaan välinevaraston meille, jotta saamme tarvikkeita käyttöömme. No, ovi oli kyllä auki, mutta varastoon oli levitetty kaikkien välineiden päälle jokin iso painava matto, joten ihan hirveästi ei välineitä sitten käyttöön saatu.

Välineiden vähyydestä johtuen tai siitä riippumatta valitsimme tämän kerran lajeiksi viestijuoksun, joka onnistui aikas hyvin, vaikka olikin lapsille uusi laji. Lisäksi lapset hyppäsivät pituutta, heittivät rakettikeihästä ja palloa.

Tällä kertaa palkintoja ei jaettu kentällä vaan lapset saavat omat Vauhtivarvas -mitalinsa sitten teema viikkojen päättyessä ensi perjantaina.

2 kommenttia:

  1. Meillä ihan hitti on ollut geokätköily! Jokasen pienryhmän kanssa mietittiin lähistöltä piilopaikka, otettiin reitin varrelta sekä piilokohdasta valokuvia. Ollaan laitettu ne eteiseen muovitaskuihin laminoituina niin että kotijoukkojen kanssa voi etsiä myös. Pienet vaihtarilelut ollaan laitettu purkkeihin. Ihan superkivaa touhua -niin aikuisille kuin lapsillekin! :)

    VastaaPoista
  2. Me teimme viime syksynä kaksikin "geokätköä", joista suruksemme toinen oli talven aikana kadonnut. Tämä oli vielä se kaukaisempi kätkö, jolla emme olleet pääseet käymään talven aikana. Tiedämme kuitenkin useamman ryhmän käyneen kätköllä, ja olisikin ollut kiva päästä lukemaan meille jätettyjä terveisiä.

    Meilläkin lapset ovat ihan innoissaan kätköilystä, tuo valokuvaaminen on hyvä idea kätköä tehdessä, me kun olemme aina piirtäneet itse kartat.

    VastaaPoista