tiistai 7. elokuuta 2012

Uudet menopelit



Meillä on uudet menopelit, ja ihan työnantajan kustantamat. Kuvassa mittasuhteet vähän vääristyvät, mutta käytössä ovat jo hyväksi havaitut.

Syksy on alkanut ja ryhmässä on aloittanut yksi ihan pieni hoitolapsi, joten tarvittiin kärryt, joissa voi tarpeenmukaan ottaa vaikka pidemmätkin unet.

1 kommentti:

  1. Aivan uskomattoman kätevät rattaat nuo! Itsellä on samanlaiset olleet käytössä jo yli neljä vuotta, ensin äitiyslomalla omilla lapsilla: vauvalle hankittiin erillinen toisen istuimen päälle asennettava tukeva kantokoppa ja 1,5v. istui vieressä.

    Äitiysloman jälkeen kiesit ovat onnistuneesti valjastettu "virantoimitukseen"! Eipä tarvitse rytyyttää kaupungin vanhoilla ruosteisilla rattailla lumisohjossa...

    Ja näissä rattaissa kulkee tarvittaessa jopa neljä lasta, nimittäin kolmiomallisten jalkatukien päällä on hyvä istua hetken matkaa niiden hiukan isompien, joille käveleminen käy syystä tai toisesta ylivoimaiseksi haasteeksi. :)

    Erinomaiset hankalampaankin maastoon (esim. on rahdattu metsäretkellekin metsään...) ja lumisohjoon. Tosin ajan myötä tällä käytöllä eturenkaat alkavat hiukan vetää sivuun, mutta silti suosittelen muillekin! Näitä pitäisi ostaa enemmänkin kaupungin vanhan kaluston tilalle. Eivät ole järjettömän kalliitakaan ja hyvin ovat kestäneet kovalla käytöllä.

    VastaaPoista