maanantai 21. toukokuuta 2012

Kiva, kiva :(


Mentiin aamupäivällä läheiselle leikkikentälle, ja menin lelulaatikolle tarkoituksenani avata se. Yllätyksekseni joku ystävällinen sielu oli tunkenut lukon avaimenreikään jotain sinne kuulumatonta. Pienen tutkiskelun ja ravistelun jälkeen totesin, ettei vierasesine lukonreiässä aikonut antaa ihan helposti periksi. Soitin sitten puistoalueista vastaavalle puutarhurille, että nyt olisi pieni ongelma löytyisikö joku joka voisi asiassa auttaa?

Puhelun jälkeen huomasimme myös keinuista toisen olevan rikki, hyvä kun ei pienin hoitolapsista pudonnut nenälleen maahan kun nostin lapsen keinuun. - Opinpahan taas jotain uutta - kannattaa tarkistaa keinujen kunto ennen käyttöä.

Odottelimme apujoukkoja leikkikentällä reilun puolituntia, mutta sitten päätimme siirtyä omaan pihaan leikkimään. Pihasta kuitenkin on hyvä näkymä leikkikentälle, jonne sitten hetken päästä tulikin kunnan miehiä lukkoa ihmettelemään. Hommaan tarvittiin kaksi miestä, toinen yritti poistaa roskia lukosta ja toinen katseli vierestä, kunnes lukon tyhjentäminen ilmeisesti osoittautui odotettua hankalammaksi hommaksi. Tässä vaiheessa toinen mies lähti sitten korjaamaan keinua, jossa onneksi kyse oli vain kiinnikkeestä irronneesta kettingistä.

Lukosta oli löytynyt puutikun palasia, olisikohan joku pikkupoika kuvitellut avaavansa lukon sillä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti