keskiviikko 4. elokuuta 2010

Postia


Olen saanut Riitalta seuraavanlaisen vinkin liittyen aiempaan postaukseeni ongista. Julkaisen sen tässä nyt Riitan luvalla:

"Meilläkin on onget ja kalat. Olen tehnyt yhden ongen vanhasta rumpukapulasta, samettilangasta naru, sitä samettilankaa, josta voi askarrella ja käyttää ompelukuviin, (myös pitkä kengännauha käy paremmin.) niin ja koukkuna on tietty iso magneetti, jonka sujautin sellaiseen pieneen verkkopussiin, jonka sain jostain Omo-pesupulveripurkin kylkiäisenä tms. Kalat on kartonkia ja päällystetty kontaktimuovilla ja silmänä on haaraniitti.

Olen liimannut joka kalaan ennen kontaktimuovitusta Riimin esim. Juttu on ihan hassu, niin kuin koiran _____, (tassu). Sitten ongimme vuorotellen ja luen riimit lapsille ja he saavat arvata tuon loppusanan tietenkin.  Otan onkikalat käyttöön aina kun eivät esim. jaksa kuunnella jotain.. ja jos tekee mieli liikkuakin samalla. Kaloja teen joskus lisää ja satukalan värisiä."

Onki-ideahan oli lähtöisin työkaveriltani ja nyt sitten sain tähän "jatko" idean Riitalta. Tästä tulikin mieleeni, olisitteko muutkin innokkaita jakamaan ideoitanne? Tämä idea tuli sähköpostiini, mutta jos perustan ideoille oman "postilaatikon" tänne sivustolle, niin laittaako sinne kukaan niitä ideoita?

Laittakaapa mielipiteitänne asiasta tähän kommenteiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti