maanantai 11. elokuuta 2014

Yyterissä
Tänään kun hoidossa oli tosi vähän lapsia, päätettiin toisen hoitajan kanssa pakata mukaan lounaseväät ja hurauttaa autolla Yyteriin... Perillä sitten ongittiin kaloja, ja monta kalaa saatiinkin saaliiksi. Saalis paistettiin tietysti nuotiossa ja maisteltiin porukalla miltä maistuu. Vaaran hetkiäkin koettiin, kun nuotio sytytti tulipalon, mutta onneksi apu oli lähellä ja lapset kantoivat vettä ämpäreillä ja palo saatiin sammumaan. 

Oma hoitolapseni kyllä sanoi jo aamupalapöydässä ettei ainakaan aio uida, mutta kuinkas kävikään, siellä sitä pulikoitiin tuntitolkulla. Välillä syötiin kanakeittoa lounaaksi ja taas jatkettiin leikkejä... Sillä hyvällä mielikuvituksella omalla uimarannalla voi olla vaikka merenrannalla Yyterissä! Kauniita kesäilmoja... nautitaan nyt, kohta sataa vettä ja tulee pakkasta.Blogia voi seurata nyt myös Facebookissa, kun käy tykkäämässä blogista. Samalla saa helposti myös Askartelua Ipanoille ja Ipanoiden pöperöt -blogien päivitykset.

2 kommenttia:

 1. Asutte varmaan ihan lähellä Yyteriä Porissa?
  Hoitolapsille on hienoa kun voi välillä tehdä jotain muutakin kuin olla omassa pihassa tai lähipuistossa.
  Oletko yksityinen hoitaja vai kunnallinen? Joissakin paikoissa ei kunnalliset saa kuljettaa autolla. Eri kaupungeissa on niin erilaiset säännöt kaikesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnallinen siis olen.

   Meillä ainakin vielä saa kuljettaa omalla autolla, kun vaan lupa kotoa on kunnossa, samoin turvaistuimet sun muut pitää olla määräysten mukaisia.

   Uiminen meillä oli välillä kiellettyä, mutta sitten keskusteltiin ohjaajan kanssa asiasta ja lupa heltisi uudelleen. Tarkkaan kuitenkin mietitään, millaisella kokoonpanolla rantaan lähdetään.

   Ja ei asuta lähelläkään Poria, saati sitten Yyteriä... kunhan vain omataan vilkas mielikuvitus!

   Poista