tiistai 19. elokuuta 2014

Pili-pili-pomViikko on alkanut sateisena, eilen ulkoiluajan satoi vettä ihan kunnolla, tänään onneksi sade piti taukoa ulkoilun ajan.

Meillä on ollut syksy kyllä aika nihkeää; leikit ei meinaa sujua millään, kun halutaan päättää  muidenkin puolesta mitä leikitään ja mitä leluja saa kukakin käyttää. Ruokailu menee yhdeksi hulinaksi, jos nosta takapuoleni sekunniksikaan pois vierestä. Yksi lapsista ei saa syötyä, kun täytyy koko ajan pulista ja tarkkailla muiden tekemisiä, ja yksin pöytään jäätyään, kehuu ette enää jaksa, vaikka lautaselta ei ole hävinnyt mitään. Ja päiväuniaikaan kukaan ei tietenkään nuku vaan lepää vain, vaikka usein kuorsataan jo ennen sadun päättymistä - joo eihän meitä väsytä.
 
Ja arvatkaapas mitä? Kun joudun asioihin puuttumaan, niin sitten olen tyhmä ja minua ei kutsuta syntymäpäiville - Apua! Nyt mie romaha!
Blogia voi seurata nyt myös Facebookissa, kun käy tykkäämässä blogista. Samalla saa helposti myös Askartelua Ipanoille ja Ipanoiden pöperöt -blogien päivitykset.
 

3 kommenttia:

 1. Oi miten kuullostaa tutulta ;) ryhmässä uusia lapsia,joten ottaa aikansa ennenkuin asetutaan taloksi.
  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin tutulle toisen perhepäivähoitajan korviin :) Onko ryhmässä paljon uusia lapsia? Minkä ikäiset lapset tällä hetkellä hoidossa?
  Syksy ja uusi ryhmä on välillä aika uuvutavaa. Mä toivon kovasti, että omassa ryhmässä tasaantuisi pikaisesti ja uudet löytäisivät paikkansa ja pienet alkaisivat luottaa ja jäisivät turvallisin mielin hoitoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki lapset on olleet hoidossa useamman vuoden, mutta joukosta lähti yksi esikouluun. Jäljelle jäi kolmen lapsen ryhmä, ja nyt haetaan uusia rooleja ryhmässä. Ainahan se muutos jotenkin näkyy. Ei ainakaan voi väittää, että päivät olisi aina samanlaisia, kun joka päivä saada joku hässäkkä aikaan. ;)

   Poista