tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kohta varmaan tulee...Tänään oli aamupäivällä meidän hallivuoro, ja vaihteeksi levitettiin lapsille vähän harvemmin esillä olleita tarvikkeita, hauskaa oli. Takaisin lähtiessämme ulkona oli alkanut sataa lunta, ja sadetta on jatkunut siitä lähtien, nyt maa on jo valkoisenaan.

Meillä on lasten kanssa tapana jutella niitä näitä ennen nukkumaan menoa, niin myös tänään. Juteltiin mm. päivästä ja säästä, jolloin yksi lapsista totesi kaihoisasti: " Kohta varmaan tulee joulu." Nii-in, ehkä talvi ei ole lapsistakaan oikein tuntunut talvelta, ehkä enemmänkin ylipitkältä syksyltä. Säilyisipä lumi maassa vielä huomiseen, jolloin pääsemme ulos vähän pidemmäksi aikaa.

2 kommenttia:

  1. On se vaan tuo Joulu lapsista kiehtovaa aikaa! Yhdellä metrijengiläisistä oli alkukuussa synttärit ja kun kyselin mitä minä ja mieheni voitaisiin tuoda synttärilahjaksi niin herra oli vahvasti sitä mieltä, että myös synttärilahjat tuo joulupukki =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, joulupukki on kaikkivoipa ainakin lahjojen suhteen. Meillä osa lapsista mietti joulun alla, että pukilta on hyvä pyytää lahjoja, joihin ei muuten olisi rahaa...

      Poista