tiistai 25. maaliskuuta 2014

Aurinkoista tiistaitaViikko on taas alkanut, vaihteeksi keväisissä merkeissä. Lumi on sulanut jo pois, mitä nyt eilen viimeisiä rippeitä autuaasti lapioitiin ämpäreihin, tänään on poissa viimeisetkin lumikököt.

Eilen iltapäivällä pääsimme ensimmäistä kertaa ulkoilemaan omassa pihassa, kun navakka tuuli on kuivannut pihaa edes sen verran, että jalat eivät uppoa märkään pihaan. Lapset kaivoivatkin esille purkkijalat, joilla kopsuteltiin pitkin pihaa. Hetken päästä piha olikin täynnä pyöreitä jälkiä, joista ei yhtään tiennyt mistä ne olivat tulossa, saati sitten minne olisivat menneet.

Tänään aamupäivällä oli hallivuoro, ja koska hallilla oli remonttimiehiä, niin sullouduimme yhteen lohkoon, eipä siinä paljon välineitä lapsille otettu esille. Aika vähästä lapset kuitenkin ilonsa repivät, ja hetken päästä olikin käynnissä monta leikkiä.

Huomasin, että olen joskus esitellyt täällä blogissa meidän lautapelejä, joten tämä esittely saa nyt jatkoa. Esittelen blogissa viikoittain yhden tai kaksi lautapeliä, joita me lasten kanssa pelailemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti