maanantai 10. maaliskuuta 2014

Joopa jooViikko on taas alussa, lumet sulaneet, pikku lätäköissä rapsuvaa jäätä ja isot lätäköt täynnä kuravettä pienen jääkerroksen alla. Leikkikentän toinen reuna olisi kohtuu kuiva ja hiekkakin olisi sulaa, joten hiekkaleikit onnistuisivat ihan hyvin... mutta eihän siinä tietenkään mitään kivaa olisi jos vaan hiekalla leikittäisiin... vesilätäköt kiehtovat lapsia kuin mehu syksyllä ampiaista.


Ollaan sitten leikitty aamupäivä vesilätäköissä, pienen ohjeistuksen jälkeen osa lapsista jo muisti, ettei siellä vesilätäkössä ehkä kumminkaan kannattaisi istua, ja leikit alkoivat sujua kyykkysillään. Omituista kyllä ihan jokaisen lapsen vaatteet eivät olleet alushousuja myöten märkinä, ei edes sen lapsen, joka leikkikentältä lähtiessään näytti enemmän tiernapoikien kenkälankkimurjaanilta kuin pellavapäiseltä pikkulapselta.


Mukavia kurakelejä kaikille lasten kanssa ulkona viihtyville! Äläkä ole huolissasi, jos et vielä tänään päässyt nauttimaan ihanista kurakeleistä, voin luvata että kuraa riittää vielä huomisellekin... ja ensi viikolle ja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti