keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Laivalla


Meillä on tänään tämän ryhmän mittapuulla rauhallinen päivä. Koska hoidossa on vain kaksi lasta, niin päätettiin lähteä laivalle. Tärkeintä matkalle lähtiessä on tietenkin pakkaaminen, ja puuhakas kaksikko tyhjensikin laukkuihin kaiken mahdollisen; näistä laukuista löytyy mm. kymmenkunta kännykkää, useita kameroita, rahapusseja, maksukortteja, elokuvalippuja,  silitysrauta, muutama pallo ja toki ensiapuvälineet asiallisesti pakattuna.

Tärkeää on myös että perheen pienimmät ovat myös mukana, vaikkakin sitten nukkuvana. Kaikki nuket on laitettu nukkumaan rattaisiin, sänkyhin ja lopulta myös lattialle, koska leijona haluaa nukkua sängyssä ilman patjaa.



Ulkoilun ajan leijona lupasi huolehtia lapsien uniajasta ja me lähdimme viemään taidenäyttelyn mainosta kaupan ilmoitustaululle. Koska ulkona oli aamusta rapsakka pakkassää ja kaikki paikat jäässä, otimme mukaan Ipadin, ja päätimme ottaa kuvia matkalla. Akkua näytti olevan jäljellä 52%, joten ei kovin montaa kuvaa lapset ehtineet ottaa, kun rotisko ilmoitti vaativansa latausta, ja heti paikalla. No, teimme kävelylenkin sitten loppuun ilman kuvia. Tähän hommaan palataan varmaan toisena päivänä, ja ladataan akku täyteen, josko kestäisi sitten paremmin tuolla pakkasessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti