lauantai 11. lokakuuta 2014

Salainen jouluystävä: 1. paketti
Perjantaina postilaatikossa odotti odotettu pakettikortti, josta heti näkyi, että lähettäjänä on SJY. Jos postissa katseltaisiin tarkkaan paketteja, niin kyllä taitaisivat olla ihmeissään kuinka monta SJY:tä asuu ympäri Suomea, niin monta pakettia on varmasti liikkeellä nyt loppu vuodesta.
Niin, se paketti. Postista sain mukaan laatikon, joka ei antanut mitään vihjettä sisällöstä, joka oli kauniiseen paperiin kääritty ja mukana oli kortti, johon salainen ystäväni oli kirjoittanut terveisensä. Paketista löytyi Fazerin suklaalevy, joka on minulle vielä uusi tuttavuus ja aina niin ihanaa Marianne Kismettiä. Hivenen jouluistakin paketista löytyi, nimittäin pikkunen söpö olkipukki ja aivan mielettömän ihana kynttilälyhty ja tietysti lyhtyyn sopivia kynttilöitä.
Kiitos salaiselle ystävälleni, tämä oli tosi osuva piristyspaketti tälle viikolle. - Ja nyt maistelemaan suklaata!6 kommenttia:

 1. Oikein kiva aloituspaketti tähän hauskuuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin mukava paketti. En vain millään osaa päättää mihin ripustaisin tuon lyhdyn, se kun sopisi niin moneen paikkaan ilahduttamaan arkeamme.

   Poista
 2. Ihana paketti ja tuo valoa pimeyteen =)

  VastaaPoista
 3. Tämän Salainen jouluystävä -jutun yksi hyvistä puolista on kyllä se, että törmää itselle uusiin blogeihin! Jäin ihan lukemaan vanhempiakin postauksiasi. :) Ja tuo Marianne-Kismet on kyllä ihanaa! Olen harmitellut kun lähikaupoissa se uusi Fazerina-Kismet on näköjään korvannut Marianneversion, se ei ole ihan yhtä hyvää. Mutta ihana paketti (kaikilla tähän asti tuntuu olleen tosi kivoja paketteja)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri uusien blogien löytäminen on minustakin yksi hauskuus tässä leikissä. Ja toisaalta se kun saa miettiä mitä seuraavaan pakettiin keräisi... ei niinkään helppoa...

   Poista