tiistai 11. kesäkuuta 2013

Lomafiilis

Viime viikko kului lomaillessa, ja edelleen on vähän lomafiilis. Pari kuvaa lomareissusta, komiat oli maisemat, ajokilometrejä tuli satoja, patikointia kilometrejä, ja rappujakin kiivettiin muutamia... Ilmat olivat mukavat: ei liian kylmää eikä liian kuumaa - sääsketkit pysyivät siedettävissä rajoissa. Hienosti onnistuttiin kiertämään kaikki ukkoskuurot kaukaa, reissun aikana kun kotipuolessa oli ollut hirmuinen helle ja päälle komeat ukonilmat.


Hoidossa on vain kolme lasta ja työpäivä alkaa vasta kahdeksalta. Jotenkin vain tuntuu, että ei töitä tekisikään. Vettä on tullut taivaalta ihan mukavasti, onneksi kuitenkin vain kuuroittain, joten ulkoillessa riittää vettä kuraleikkeihin.
Eilen ulkoitiin leikkipuistossa ja tänään sitten lähdettiinkin aamuisen sateen jälkeen kävelemään toisen hoitajan pihaan katsomaan uutta hiekkaleikkialuetta.
Pienin hoitolapsista on tähän asti nukkunut päiväunensa rattaissa, ja nyt opetellaan sisällä nukkumista, molempina päivinä lapsi on nukahtanut rauhassa unilleen ja myös herännyt rauhassa. Pienimmällä on samaan aikaan muutakin opittavaa, eli harjoitellaan pärjäämään ilman vaippoja. Kesällä harjoittelu onkin tosi helppoa, kun pissalle ehtii nopeasti ilman suurta vaatteiden riisumisoperaatiota. Mukaan vain riittävästi vaihtovaatetta vahinkojen varalta.
Muistakaapas osallistua
Arvontaan
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti