tiistai 25. joulukuuta 2012

Lahjoja


Tämän vuoden paketteihin olin kutonut lapsille tumput. Ne ovat villaa ja kudottu ohuesta langasta, joten sopivat käytettäväksi hyvin vaikkapa rukkasten alla pakkaskelillä.

Kaikiin tumppuihin kirjoin ranteen puolelle lapsen nimen (ei näy kuvassa), paitsi noihin kaikkein pienimpiin, joissa nimi on kirjottu kämmenselkään. Isoimpien lasten tumpuissa on kirjottuna kämmenselkään myös lasten tämän hetkiset ihanuudet, Hello Kitty - ja Angry bird -hahmot. Hello Kitty -tumppujen mukaan lähti myös Hello Kitty -kaulakorut, jotka olin jostain kaupasta napannut mukaani. 


4 kommenttia:

 1. Vau, tosi kauniita! Teetkö näitä tilauksesta? Herrat kohta 1.5, 5 ja 6.v voisivat meilläpäin olla kiinnostuneita angry bird hanskoista jos haluaisit maksua vastaan puuhailla meille tällaiset! Itse vasta innostuneena saan joten kuten perus hanskan tehtyä ;) (kavennukset ja peukalo näyttää etäisesti siltä miltä pitää)... Laita vaikka s-postia jos sinulla olisi aikaa puuhailla näitä lisää =)Ohjekkin olisi tervetullut jos vaikka itsekkin harjaantuisi tässä hommassa... lea.lahdesmaki@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä en kyllä millään ehdi tumppuja alkaa kutomaan, ja ohjekin on ihan omasta päästä.

   Noi kuvat teen siten, että lasken tumpun kämmenen päällä olevat silmukat ja lasken ruutupaperille saman määrän ruutuja, eli 1ruutu=1silmukka, sitten piirrän kuvan siihen aluelle. -Auttoiko yhtään?

   Voit laittaa mulle sähköpostia jos haluat tarkempia neuvoja.

   Poista
 2. Aivan ihania lapasia! Blogissani on pieni vahto jos kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaitettavasti juuri nyt en ehdi osallistua vaihtoihin, mutta käy kysymässä joskus myöhemmin, niin katsotaan.

   Poista