torstai 11. elokuuta 2016

Paluu arkeen
Kesälomalta palaillaan hitaasti mutta varmasti arkeen. Kesän pitkä loma on tehnyt tehtävänsä ja maanataiaamu alkoikin ihan mukavissa merkeissä. Hyväntuulisuus ei kuitenkaan kauan kestänyt vaan hetken päästä "mielenkiintoisen" puhelun jälkeen mieliala muuttui kummasti ihan normaaliksi maanantaioloksi. Onneksi kuitenkin iltapäivään mennessä asiat olivat järjestyneet jo osittain ja tiistaiaamupäivänä loputkin asiat saatiin jonkinmoiseen järjestykseen.

Loman loppuminen toi kuitenkin mukanaan enemmän mukavia kuin ikäviä asioita. Maanantaina hoitoon palasi vain yksi "vanha" hoitolapsi, jolla olikin paljon kerrottavaa kesä tapahtumista. Tämän lapsen kanssa sitten ulkoilimme leikkipuistossa, jossa olikin useita tuttuja kavereita. Keskustassa asumisessa on hyvät puolensa, täällä on aina muitakin hoitajia ja kaikille lapsille löytyy aina ikäistään seuraa, vaikka sellaista ei juuri siinä omassa ryhmässä olisikaan. Ja ihan kiva oli tavata työkavereitakin, jotka myös palailivat lomiltaan.

Ryhmässä on aloittamassa tänä syksynä monta uutta lasta, pitkästä aikaa myös ihan pieniä yksivuotiaita, joten rattaat on taas kaivettava varastosta käyttöön. Ryhmästä muodostuu ainakin alkuun aika rikkonainen, koska ryhmässä on useita osapäivälapsia.

Ensi viikko otetaan vielä rauhallisesti, ja hoitoon palaa toinenkin "vanha" hoitolapsi, joskin nämä ensi viikolla hoidossa olevat lapset ovat hoidossa vuoropäivinä, joten ei päiviin ihan hirveästi vipinää synny. Ensi viikolla kuitenkin saadaan jo uusia lapsia tutustumaan ja vähitellen palataan normaaliin päiväjärjestykseen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti