tiistai 28. huhtikuuta 2015

Varaslähtö vappuun
Tänään oli kevään viimeinen liikuntahallivuoro, ja olimme päättäneet ottaa varaslähdön vappuun. Sonnustauduimme kaikki siis asiaankuuluvin päähinein, meidän lapset olivat tänä vuonna sammakoita.


Mukaan pakkasin myös muutaman levyn ja työkaveri toi muutaman lisää. Ja koska tilaa oli käytettävissä koko hallin mitalta niin valitsimme lasten kanssa leikittäviksi muutamia (lääh ja puuh) "rauhallisia" kappaleita, kuten Hippulat vinkumaa, Sutsisatsaa, Huugiguugi ja mitä näitä nyt sitten olikaan. Ja koska päässäni oli soinut Roxsammakko maanantaiaamusta lähtien niin leikimme sen vielä lopuksi. Lisäksi leikimme leikkivarjolla ja ilmapalloilla. Kuljetimme palloja ilman käsiä ja pompottelimme niitä muuten vaan. Lapset keksivät itse, että pallot saa kätevästi säilöön puolapuiden väleihin, aika näyttävä kokoelma olikin. Lentävät pallot ovat aina takuuvarma lasten suosikki. Kaikki pallot varjon päälle ja siitä sitten singautetaan ympäriämpäri salia... ja uudestaan, sanoi Teletappi!


Vuoron lopuksi jaoimme ilmapallot lapsille kotiinvietäviksi ja ainakin meidän ilmapallot pysyivät ehjinä koko matkan, sitä yhtä lukuunottamatta, jonka ryhmämme ainoa poika antoi pihatiellämme naapurin pikkutytölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti