keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi - uusia tuuliaVihjailin jo vähän lomalle jäädessäni, että bloggailuun on tulossa uusia tuulia, ja olen niitä nyt tässä vähitellen valmistellut. Työ on vielä kesken, mutta jatkuu koko ajan.


Koska Ipanailoa-blogia ei varsinaisesti koskaan suunniteltu askartelublogiksi, niin täällä ei ole ollut askarteluihin kunnon ohjeita. Google-hakujen perusteella tänne kuitenkin tullaan usein niitä etsimään. Olen aloittanut uuden Askartelua Ipanoille -blogin, josta löytyy Ipanailoa -blogin askartelut ohjeineen, uusi blogi löytyy Askarteluohjeet - välilehdeltä.  


Askartelut esitellään täällä blogissa kuten ennenkin, ja tarkemmat ohjeet löytyvät sitten tuolta uudesta blogista esim. päivämäärän tai tunnisteen perusteella. Uudessa blogissa askartelut on merkitty tarkemmilla tunnisteilla, kuin mitä tähän asti on ollut mahdollista.

Käykäähän itse tutustumassa!3 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikein hienolle!

  VastaaPoista
 2. Oikein idearikas blogi sinulla! Ihan innostuin taas omasta "työstänikin". Minäkin tänne löysin etsiskellessäni askarteluohjeita lapsille, mutta sainkin paljon muitakin ideoita arkeen..

  Neljän alle kouluikäisen kotiäiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Olen yrittänyt kirjoitella kaikenlaisista asioista, kausittain enemmän tai vähemmän.

   Poista