maanantai 27. tammikuuta 2014

PoliisioperaatioPerjantai-iltanapäivänä yksi hoitolapsista huomasi, että kiipeilykivestämme törröttää omituisia lankoja. Menin sitten asiaa paremmin tutkimaan ja langat olivatkin pari ohutta sähköjohtoa. Kivi on ollut tuolla paikalla jo muutaman vuoden, mutta sitä nostettiin ylöspäin viime kesänä ja silloin kiven asentokin hivenen muuttui. Johdot menevät kiven sisään pienestä siihen poratusta aukosta, joten asiastahan syntyikin hivenen isompi juttu. Naapurustossa asuu poliisi, joten häneltä sitten kysymään mihin pitäisi olla yhteydessä.

Lopulta kivi tarkistettiin poliisin toimesta, ainakin naapuruston lapsilla oli ihmettelemistä, kun useampi poliisi tutki kiveä taskulampun valossa. Asia saanee vielä jatkoakin, koska nyt kukaan ei tiedä onko kiven sisällä pelkät johdot kiinni jäätyneenä, todennäköisesti siellä on ainakin nalli ja mahdollisesti myös panos. Siitä kenelläkään ei ole mitään tietoa kuinka kauan kivi on "aarteitaan" säilönyt, mutta kuitenkin sen aikaa, että räjähdysvaaraa ei pitäisi olla. 

2 kommenttia:

 1. Huh, toivottavasti ei tosiaan ole mitään ikävää,
  vaan johdot ja poliisien vierailu jäisivät jotenkin positiivisesti jännäksi muistoksi.

  Tsemppiä kiipeilykivelle!
  VastaaPoista
 2. Tänään iltapäivällä tosiaan kävivät vielä koiran ja jonkun asiasta tietävän kanssa kiveä tutkimassa, ja ilmeisesti kiven sisällä on vaan johdot. Keväällä sitten tulevat tyhjentämään porausreiän.

  Kivelle saadaan mennä kiipeilemään ja mitään vaaraa ei siis ole.

  VastaaPoista