tiistai 19. maaliskuuta 2013

Räps, Räps, Räps...Tänään meistä on otettu paljon valokuvia, yhdessä ja erikseen. Joka vuotinen päivähoidon valokuvaus on nyt sitten meidän ryhmän osalta ohi. Hienosti lapset poseerasivat valokuvaajalle, toivottavasti kuvista tuli hyviä... tai no... ainakin malliensa näköisiä.  

Meidän valokuvausaika oli tänä vuonna todella myöhään, yleensä kaikki lapset haetaan neljään mennessä, ja nyt meidän kuvausaika oli vasta vartin yli. Ajat pitivät kumminkin hyvin ja lapset haettiin suoraa kuvauksesta kotiin.

Meidän ryhmän innokkain valokuvaaja oli tosi kiinnostunut valokuvaajan kamerasta, oikein näki kuinka sormet syyhysivät, kun teki mieli tutkia kameraa. Hoidossahan lapset saavat kuvata kameralla halutessaan, ja sitten katselemme kuvia koneelta, ja muutamia olemme tulostaneet kotiin vietäväksikin.

Meillä on sellainen pikku pokkari aina pöydällä ja tämä innokas kuvaaja ehtii useasti räpsiä monia kymmeniä kuvia. Suosittelen kokeilemaan, jos teillä on käytössä helppokäyttöinen digipokkari, antakaa lasten ottaa kuvia, niissä näkyy se lapsen näkökulma hienosti, kuten esim. postauksen lopussa oleva kuva osoittaa. Itseasiassa lapset ovat ottaneet mm. toisistaan niin mahtavia kuvia, etten oikeastaan koskaan itse olisi tullut edes ajatelleeksi.Huom! Tämän postauksen kuvat on ottanut yksi hoitolapsistani


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti