keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kevään merkkejä...

Kevät on tulossa, jos vanhoihin merkkeihin voi luottaa...

 • Aurinko paistaa... kyllä
 • Linnut laulaa... kyllä
 • Lumet aurataan teiden varsilta kauemmaksi... kyllä • Ja koiran pa**aa on teiden varret täynnä... KYLLÄ!Mikä siinä koiran pa**an keräämisessä on niin vaikeaa???

5 kommenttia:

 1. Ehkä nyt sohaisen "ampiaispesään" mutta minä en ymmärrä kun kaikki vauhkoavat ihan joka kevät koiran P* stä. Eihän se ole kaunista katsottavaa tienvarsilla mutta SE ON kuitenkin maatuvaa ainesta, toisin kuten tölkit, muovipussit yms mitä kaikkeia maatumatonta roskaa tienvarsilta ja luonnosta löytyykään (esim. meidän lähi metsiköstä). Minua ei koiran p* haittaa luonnossa ja lapsetkin osaavat sitä varoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myöskin yksi joka ei ymmärrä tätä koiranpa..asta vouhkaamista. Maailma on täynnä muidenkin eläinten jätöksiä, ja ah niin samaa mieltä olen ed. kommentoijan kanssa siitä, että kaikki ihmisen luontoon jättämä on paljon inhottavampaa ja vaarallisempaa kuin luonnollinen, täydellisesti maatuva ja luontoon kuuluva koirankakka. Ainut asia, johon tässä asiassa joskus negatiivisessa mielessä puutun, on leikkikentillä koirien ulkoiluttaminen, joka sekin on ihmisen omaa tyhmyyttä.

   Poista
  2. Kun ne koiran jätökset olisivat sellaisessa paikassa, että maatuvat.
   Talvella jätökset jäätyvät ja sitä riittää.

   Meillä jätöksiä on leikkikentän kahdelta reunalta kulkevilla kävelyteillä, eikä vain teiden reunoilla vaan ihan keskellä kulkuväylää. En ole oikeasti koskaan nähnyt niin paljon jätöksiä, kuin tuolla matkalla. Joka aamu kun menemme leikkikentälle siivoan ensi töikseni jätökset pois lasten leikkialueilta, jotta lapset pääsevät leikkimään.

   Lisäksi järjestyslaki määrää, että jätökset pitää kerätä pois hoidetulta alueelta.

   Poista
 2. Siis niin samaa mieltä! Ei todellakaan ole oikein heittää roskia luontoon mutta kyllä ne koiranp***at silti häiritsee. Eikö niitä koiria voi kakittaa kauempana tiestä..?

  VastaaPoista
 3. Minuakaan ei ennen paljon jätökset haitanneet, mutta nyt kun tällä alueella asuu koiria joka toisessa talossa. Kaikki koirat käytetään ilmeisesti aamuin illoin tarpeillaan tuolla samaisella lenkillä, joka kiertää leikkikentän ympäri. Voitte vain kuvitella, kun joka askeleella on sitä tavaraa usein vielä molemmin puolin kävelytietä.

  Joskus on aika huvittavaa kerätä oman koiran jätöksiä pussiin, kun kuitenkin samaan aikaan pitää varoa, ettei joko itse tai koirat astu muiden koirien jäjiin.

  Minusta on aivan sama jättääkö sinne tielle roskaa vai pa**aa. Kumpikaan ei ole kaunista katseltavaa.

  VastaaPoista