maanantai 20. elokuuta 2012

Lukijoita - onko heitä?

Pala palalta olen saanut blogia muokattua, ja vähitellen teksteihin ilmestyy lisää kuvia ja sivutkin saadaan toimimaan jossain vaiheessa.

Lukijoita blogilta on kadonnut aika paljon, josta varmaan osittain voi kiittää vuodatuksen ongelmia, jotka jatkuvat siis edelleen. Toivottavasti loputkin lukijat löytävät tiensä uuteen Ipanailoa-blogiin.

Linkkilistat olen siirtänyt sellaisinaan vuodatuksesta tänne, eli jos joku huomaa, etteivät linkit toimi, olisin enemmän kuin tyytyväinen, kun viitsitte auttaa korjaamisessa jättämällä palautetta toimimattomista linkeistä.

Muutenkin palaute on aina mukavaa saada - ja erityisesti nyt kun blogin korjaaminen vie aikaa - niin kaikki apu tällä saralla otetaan kiitollisena vastaan.

10 kommenttia:

 1. Kyllä täällä edelleenkin lukijakuntaan kuulutaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että edes joku täällä käy, etten ihan yksikseni höpise ;), vaikka kyllä sekin sujuu...

   Poista
 2. Hei...täällä kans ollaan...
  Olisin kysellyt että mistä olet ostanut nuo jakkarat joita käytät tuolien päällä? Tai ilmeisesti ne ovat jo hetken aikaa sitten hankitut, mutta lähinnä jäin miettimään onko tuollaisia valmiina olemassa vai onko tuunattuja? Ja oletko minkäikäisiä jo istuttanut tuossa, varmaan ihan pientä ei voi laittaa, vai ootko kehittänyt jonkun turvavyösysteemin?

  Ja sitten toinen juttu, etiskelin sitä tekstiä ja kuvaa jossa olit kertonut siitä lenkki-systeemistä jotka olit tehnyt rattaiden vieressä käveleville lapsille. En löytänyt ainakaan äkkiseltään sitä..vanhassa blogissa se oli, mutta tietysti se kuva oli kadonnut.

  Ja päivitätkö nyt jatkossa vain tätä, eli et palaa enää vuodatukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakkarat on itse tuunatut, voin kyllä laittaa teko-ohjeet tänne jos kiinnostusta löytyy. Osassa jakkaroista on optio turvavyölle, mutta käytännössä olen huomannut, että jakkaralle voi siirtyä 1½-2-vuotiaana, tai silloin kun lapsi istuu tukevasti. Tästäkin voi laittaa lisäpostausta.

   Lenkkisysteemi löytyy tästäkin blogista, mutta kuvaa ei varmaan vielä ole siinä postauksessa. Voin korjata sen vielä tänään, jos löydän sen kuvan jostakin.

   Ja täällä päivittelen, vuodatuksen blogia en ole saanut korjattua ja vuodatuksen tuki taitaa olla nyt niin ylityöllistetty, etteivät ehdi vastaamaan.

   Poista
  2. Hei,
   löysiin joo täältäkin sen tekstin..mutta kuvaa ei ollut. Jos vain löydät olisin enemmän kun kiitollinen. Olen sitä jo pitemmän aikaa mietiskellyt että semmonen olisi kätevä...kunhan vaan vielä osaisi sen tehdä :)

   Ja laita ihmeessä jakkaran teko-ohjeet kun ehdit. Olisi tosi kätevä jos voisi tommoisen 1½-2 vuotiaan laittaa tommoseen jakkaraan tuolille, tosin omat hoitolapseni ovat kyllä sen verran kiipeileviä, että turvikset ovat ehkä paikallaan.

   Poista
  3. Nyt löytyy kuvat lenkkipostauksesta, tunnisteella vinkkejä arkeen ja muutenkin

   Poista
  4. Kiitän kiitän...ja siis jatka vain juttujen kirjoittamista..itsekin olen pph ja pidän kovasti sinun tavastasi tehdä työtä ja paljon paljon ideoita olen saanut täältä..joten jatka samaa rataa..

   Noista linkeistä...ainakaan itse en saanut toimimaan näitä linkkejä: Ellun pph, Meidän arki ja Meiän kotona. YPPH Piia haarala linkin takaa ei löytynyt mitään. Ja Lapsiperheen ruokaohjeita... on vaihtanut osoitetta lapsiarki.blogspot.com (uusi osoie oli tuon linkin takana) ja Ypph Lahden launeelta blogissa sanotaan että ovat muutaneet kotiryhmisnarhi.webs.com, mutta en kyllä löytänyt sen linkin takaa mitään..

   -Ritva

   Poista
  5. Kiitos Ritva, katson noita ehtiessäni.

   Poista
 3. Kyllä sinua seurataan ;) siis ihan positiivisessa mielessä, joten älä heitä kirvestä kaivoon!

  Paljon olen saanut vinkkejä omaan työhöni.
  Mukavaa syksyn odotusta ja toivotaan piiiiitkää kuivaa syksyä :)

  Terkuin Milksu

  VastaaPoista