torstai 12. tammikuuta 2012

Kuulumisia
Tällä viikolla olemme olleet lasten kanssa maanantaina liikuntahallilla, ja koko kävelymatkan lapset kertoivat lomastaan ja joulusta ja joululahjoista suu vaahdossa. Eli kiva loma oli kaikilla ollut ja pukkikin oli tuonut lahjoja eikä ollenkaan risuja, vaikka yksi lapsi ennen joulua kovasti jännittikin jotta tuleekohan niitä risuja kun äiti on joutunut aika paljon lasta komentamaan. Iltapäivällä sitten maalasimme vesiväreillä oikein komeita taideteoksia.

Tiistaina ohjaaja oli ryhmässämme koko päivän ja lapset käyttäytyivät koko päivä ihan omituisesti, siis aivan kuin kiiltokuvaenkelit, joka tässä ryhmässä on siis tosi omituista. Ryhmän lapset ovat siis yleensä aika kova äänisiä, ja muutenkin äänessä koko ajan, jotta jos haluaa äänensä kuuluviin, pitää oikein sanoa, että minulla on nyt asiaa, josko kaikki kuuntelisivat .

Keskiviikon aamupäivällä olimme leikkipuistossa leikkimässä, kuten yleensäkin keskiviikkoisin. Veimme mennessämme lelulaatikkoon lisää liukureita, ja olihan meillä mukana muutama pulkkakin, joilla lapset laskivat pieneltä mäennyppylältä alas.

Tänään olemme aamupäivän laskeneet pulkilla mäkeä ihan omassa pihassa, joka toistaiseksi onkin lähes ainoa asia jota keskeneräisessä pihassamme voi tehdä.

Ja sitten se jännittävin asia koko viikolla: lapset ovat ihan ihastuneita uuteen koiranpentuun. Eilen pitikin jo kodinhoitohuone rauhoittaa pennun "huoneeksi", kun sen pennun perässä pitäisi olla koko ajan, eikä toinen sitten millään malttaisi esim. mennä nukkumaan. Vastaavasti pennulla ei ole mitään asiaa lasten leikkihuoneeseen. Suuri kilpailun aihe on myös se, kenen antamalla lelulla pentu haluaa leikkiä.

Kuvassa muuten pentu leikkii meidän isomman koiran kanssa, vielä täytyy pennun kasvaa aika paljon ennen kuin on "isoveljensä" kokoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti