maanantai 14. syyskuuta 2009

Kuraeteinen



Kirjoitanpa hieman "työtiloistani".

Ehdottomasti ihanin tila hoitolasten kanssa on kuraeteinen, siis tietystikin minun mielestäni... lapset varmaan valitsisivat jonkun muun tilan ihanimmaksi. Mutta siis kuraeteinen on tässä työssä ihan ykkönen! Kuraeteisen tekee vielä käyttökelpoisemmaksi se, että kuraeteiseen on käynti lasikuistilta... joka voisi olla isompikin... Nyt kun vielä on lämmintä, riisumme kengät lasikuistille, samoin kaikki hiekkaiset hanskat, tumput ja kurahousut jätämme kuistille. Lasten nukkuessa sitten käyn ravistelemassa hiekat pois ja laitan vaatteet kuivauskaappiin tai jos ovat kuivia omille paikoilleen.

Kaikilla lapsilla on oma lokero varavaatteille ja sen alla kaverin kanssa yhteinen naulakkopaikka, jossa molemmille oma koukku repulle ja pari henkaria takeille ja housuille sekä pieni kori päivän aikana riisuttaville collegapaidoille tms. Vastakkaisella seinustalla jokaiselle lapselle on laatikko, jossa on kengät ja sadevaatteet sekä pieni muovikori tumpuille ja pipoille. Kaikki laatikot, henkarit yms. on nimetty ja varavaatelokeron ovessa on vielä lapsen valokuvakin, jotta kaiki varmasti tavaransa löytävät.

Lisäksi, vaikka se ei kuvasta näykään, kuivauskaapin vieressä on pesupaikka, eli siinä voi suihkuttaa esim. kuravaatteet ja saappaat ennen kuivausta. Samoin heti oven suusta löytyy käsienpesuallas, joka on tarpeeksi matalalla lapsille, jotta kädet voi helposti pestä sisälle tullessa. 



Lisäsin nyt vielä tämän pesupaikan kuvankin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti