perjantai 9. kesäkuuta 2017

Se on siinä



Siinä ne nyt kököttävät, lähes valmiina tulevan kauden retkille: Meidän "ihan uudet" kärryt! Syksyä varten on uusia suunnitelmia: Vähitellen alkaa olla tarvikkeet hankittuna uusiin seikkailuihin, ja lisää tarvikkeita hankitaan tarpeen mukaan sitten matkan varrella. 

Kärry on varustettu tarvikekorilla, parilla "turvavyöllä" ja rataslenkeillä, joten kuljettaessa pienimmät voi laittaa kyytiin ja isoimmat voivat pitää kiinni rataslenkeistä. Aluksi kärryt saavat toimia erilaisten tarvikkeiden kuljettana mm. leikkipuistoon, jossa sopivilla ilmoilla olemme järjestäneet lapsille yhteistä toimintaa mm. askartelua tai maalausta. Tätäkin toimintaa pystytään nyt laajentamaan, kun myös isompien tarvikkeiden kuljetus onnistuu kärryillä paremmin kuin rattailla, joissa molemmat paikat on varattuna.

Tulevana syksynä pyrin opiskelujen ja haastavan ryhmäni kanssa toimimisen lomassa myös kirjoittelemaan tänne blogiin meidän uusista kuvioista, joiden toki toivon olevan myös lapsille mieluisia, eli aiemmin vinkkamani ympärivuotinen retkeily tulee vähitellen lisääntymään siten, että loppukaudesta pystyisimme retkeilemään silloin tällöin myös kokopäiväisesti.

Vähän kuitenkin vielä ennen syksyä vedetään henkeä kesäloman muodossa, nyt parin viikon ajan puuhaillaan lasten kanssa, toivottavasti lämpenevässä kesäsäässä. Loman jälkeen työt jatkuvat ainakin tällä tietoa samalla ryhmällä, ja uusilla kujeilla, opiskeluja unohtamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti