keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Kevät sää, lämmittää...Vihdoinkin meillekin on tullut lämpimät kevätilmat. Ja pakkohan tästä on kaikki repiä irti, kun ei sen kauaa luvattu kestävän. Tällä viikolla ollaan sitten viihdytty ulkona ja retkeilty ahkeraan. Retkeily on kyllä näillä säillä mahtavaa, mutta mielessä siintää kuitenkin uusien retkeilykamppeiden hankinta ja retkeilyn lisääminen ympärivuotisesti.  Siitä sitten joskus lisää.

Jaa niin niihin meidän retkiin... Eilen suunnattiin vihdoinkin vähän kauempana olevalle leikkikentälle katsomaan siellä viime syksynä valmistunutta remonttia. Ihan mukavaa oli lapsilla, kun tarjolla oli ihan erilaisia vempaimia kuin meidän omalla kentällä. Aika paljon oli pienellä kentällä väkeä, kun paikalle ilmestyi myös päiväkodin väkeä, meidän viiden hoitajan ryhmien lisäksi. 

Tänään oltiin ihan oikella retkellä ja suunnattiin paikalliselle leirintäalueelle. Retki venyikin reilua tuntia pidemmäksi kuin olimme aluksi suunnitelleet, koska autojen aikataulut eivät eilisestä varmistelusta huolimatta ihan menneetkään niinkuin oli sovittu. Ketään kuitenkaan ei haitannut retken venyminen ja mikäs siinä oli ollessa, kun aurinko paistoi vatsan sain täyteen ruokaa ja jälkkäriksi vielä jäätelöäkin. Ihme ja kumma pienimmätkin pysyivät hereillä kunnes päästiin takaisin hoitoon ja pesun kautta omiin sänkyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti