tiistai 17. tammikuuta 2017

Älä osta mitään... koskaan... mutta vähän kuitenkin...Olen jo aikoja sitten uhonnut, etten enää osta mitään uusia leluja lapsille, koska leluja on ihan oikeasti joka nurkka täynnä. Niitä on niin paljon, ettei niillä kaikille edes ehditä leikkiä. No eipä se uhoaminen ole paljon auttanut, loppuvuodesta ostin kirpparilta kahdet nukenvaunut... no, nehän oli vaan kirpparilta ja niille oli oikeasti tarvetta, niin sehän ei ollut ostamista eihän? Nehän ei ollut uusia vaan käytettyjä, siksikään niitä ei voi laskea.

Nyt alkuvuodesta sitten alkoivat viimeisetkin alennusmyynnit, ja kun kuvittelin pysyväni poissa kaiken moisista aleista, kiersin tavaratalojen leluosastot todella kaukaa, ja kuvittelin jo selviytyväni kunnialla näistä alennusmyynneistä... niin eikös rautakaupan matto-osastolla ollut alennusmyynnissä niin ihana automatto. Ei mikään painokuva-versio vaan ihan oikeasti: kuviot on kudottu mattoon ja teiden kohdalla ei ole ollenkaan noita mitä lie mattokarvoja, joten autoilla on tosi helppo teitä pärisytellä, kun renkaat pyörivät kunnolla. 

Joten älä osta mitään... enää koskaan ikinä... jatkuu taas alennusmyyntien jälkeen... ainakin siihen asti kun huomaan tarvitsevani jotakin ihan pakosti... tai jos saan halvalla.

1 kommentti:

  1. Hahaa...tiedän niin ton tunteen "älä osta mitään". Yhden vuoden kans aloitin tolla periaatteella. Ja apua ostin heti tammikuussa face kirpputorilta, todella hyvän ja vähä käytetyn edullisen saumurin. (omistajalta oli menny hermot kun langat oli katkennut ensimmäisen kerran)

    VastaaPoista