perjantai 13. toukokuuta 2016

Kiireisen viikon puuhiaKulunut viikko on ollut kiireinen, joten tässä sitten koko viikon kuulumiset kerralla.

Maanantaina hoidossa oli vain kaksi lasta ja aamupäivän vietimme tuttuun tapaan läheisellä leikkikentällä. Ja kuten yleensäkin, aina kun on sopinut illaksi jotain menoa, niin lapsia tullaan hakemaan viime tipassa. Lisäksi olin viikonloppuna unohtanut hakea paikallisen rautakaupan maaliosastolta värimalleja tiistaiksi. Joten kiireeksihän se meni, mutta ehdin kuin ehdinkin linja-autoon.

Tiistaina vietettiin ensimmäistä Unelmien liikuntapäivää. Tiimimme oli jo aiemmin päättänyt viettää päivän metsäretkeilyn merkeissä, joten kimpsut, kampsut ja eväät reppuun, ja muutaman hoitajan pihan kautta suoraa metsän siimekseen. Ohjattuina tehtävinä oli etsiä värimallejen mukaisia värejä ja kuvien mukaisia asioita ympäristöstä. Parasta retkessä kuitenkin oli iso kivi, jolle kiipeillä. Illan käytimme vuotuisen kevättapahtumamme valmisteluun.

Keskiviikkona ilma muuttui kylmäksi ja tuuliseksi ja saimme kaivella pipot ja tumput takaisin päälle. Onneksi kuitenkin ilma lämpeni illaksi ja saimme viettää naamiaisteemaista kevättapahtumaamme  aurinkoisessa iltasäässä. Tapahtuma onnistui todella mahtavasti ja siitä suurin kiitos kuuluu vanhemmille, jotka olivat hienosti mukana toiminnassa. 

Torstai olikin sitten markkinapäivä. Kävimme markkinoilla tuhlaamassa kaikki rahat ja menimme läheiselle leikkipuistoon leikkimään. Puistoilun jälkeen kävimme käsipesulla ja lähdimme kauppaan ostamaan lounaaksi mustamakkaraa. Lounaan söimme torilla ja sitten olikin jo aika lähteä kotia ja unia kohti.

Tänään perjantaina pakkasimme taas eväät reppuun ja lähdimme vähän kauemmaksi leikkipuistoilemaan. Ilmakin oli taas niin mukava, ettei olisi millään hennonut lähteä takaisin hoitopaikkaan syömään ja huilailemaan. Iltapäivää vietettiinkin sitten jo ihan omassa pihassa.

Viikko on siis vietetty vaihtelevassa säässä ja vaihtelevissa paikoissa. 
Mukavaa viikonloppua, sääennustuksesta huolimatta, ensi viikolla jatketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti