perjantai 27. toukokuuta 2016

Älynväläyksiä?Viikko on taas hurahtanut loppuun lähes huomaamatta. Alkuviikon mukava aurinkoinen ilma vaihdettiin torstaina kaikkeen muuhun kuin kauniiseen. Täksi päiväksi työkaveritkin tajusivat ottaa sadetakit mukaan, eilenhän köpöttelin hakemaan kavereille sateenvarjoja, kun aikani katselin lentäviä sateenvarjon osia (aika läheltä liippas) sekä porukan pisintä tyyppiä, joka yritti pitää pahinta sadetta liukumäen alla (ei ehkä ihan nappisuoritus, vaikka kyykyssä istuminen kuulemma terveellistä olisikin).

No muutakin ollaan tehty kun sadetta pidelty, keskiviikkona kävin juttelemassa mukavia esimiesten kanssa, ja ehdittiin sitten vielä lasten kanssa vähäksi aikaa kavereille leikkimään. Kotimatkalla katseltiin kuusenkerkkiä ja mietittiin kannattaako niitä tienpielestä pistellä poskeensa. Torstaina teimme viimeisenkin hoitolapsen kanssa sokerimaalauksen, joka lähinnä oli värillinen sokeriliemilillu vesiväripaperilla. Ihme kyllä työ kuivui iltapäiväksi kotiinmenokuntoon, vaikka aika tahmeana se mukaan lähti. Tänään olen myös tehnyt pieniä kokeiluja, joka ehkä paljastetaan myöhemmin... tai sitten ehkä ei... katsotaan miten onnistuu.

Ryhmän nuorin on ystävystynyt samanikäisen kaverin kanssa, ja tämä parivaljakko on sitten keksinyt vaikka mitä parin viime päivän aikana. Lasketaan mäkeä miten sattuu, heitellään hiekkaa ja muutenkin otetaan mittaa paitsi toisistaan, niin  myös hoitajista. Tänään parivaljakko suuntasi kävelytietä aina kauemmaksi leikkikentältä,  välillä jonkin matkaa palaten. Lopulta tyypit olivat jo sellaisssa kohdassa menossa, että käsky kävi takaisin. Ihan heti ei tietenkään takaisin lähdetty vaan vähän vekuttaen, joten päätin lähteä vastaan. Ensin vastaan tuli se toisen ryhmän kaveri, jolta kysyin että minnes olette matkalla? Ja hetken päästä toinen kuuli saman kysymyksen. Uskokaa tai älkää... tyypit oli menossa kauppaan hakeen maksalaatikkoa! 

Ja tämä tyhmä hoitaja oli keskeyttänyt kyseisen retken.  Mukavaa ja toivottavasti vähäsateista viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti