torstai 18. kesäkuuta 2015

Eskarin viimeinen hoitopäiväTänään on tulevan eskarilaisen viimeinen hoitopäivä. Perinteisesti viimeisenä päivänä toteutetaan toiveita, mm. päivän ruoan valitsee tuleva eskarilainen. Tällä kertaa valinta olikin vaikeaa, kun kuulemma moni ruoka olisi mieleinen. Pitkään harkittuaan tuleva eskarilainen päätyi nakkikastikeeseen ja perunamuusiin. 

Erityisesti tällä kertaa tämä pitkä harkinta ja eri ruokien vertailu oli tämän hoitajan mieleen, kun tuoreessa muistissa on hyvin vielä se, kuinka kysenen lapsi ei syönyt hoitoon tullessaan käytännössä mitään, ainoastaan maito ja joskus leipä kelpasi ruokailun aikana. Ruokiin totuttelu kesti todella pitkään ja vähitellen ruoka alkoi maistua yhä isompina annoksina. Ja nyt ollaan tässä: Lapsella on useita lempiruokia, joista on vaikea valita sitä yhtä, minkä valitsisi viimeiseksi hoitopäiväkseen.

Tällä viikolla olemme tehneet kaikki keskeneräiset työt valmiiksi, jopa sen ompelutyön, jonka piti valmistua äitienpäiväksi. Tästä työstään lapsi voi olla todella ylpeä, ja tiedän että myös äiti osaa olla ylpeä lapsestaan saadessaan tämän hieman myöhäisen äitienpäivälahjan... no onneksi äitiä voi lahjoa myös muina päivinä, kuten juhannuksena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti