tiistai 15. huhtikuuta 2014

Richart Scarryn Touhukas Lentokenttä-peli
Richard Scarryn Touhukas Lentokenttä on jännittävä peli, jossa pelaajat pääsevät lentämään omia lentokoneitaan! Lastaa kyytiin lempihahmosi Touhulasta ja odota lupaa nousta korkeuksiin. Vieraile kaukaisissa matkakohteissa ja kerää eksoottisia matkamuistoja - mitä enemmän keräät, sitä suuremmat ovat voittomahdollisuutesi! Richard Scarryn Touhukas Lentokenttä rohkaisee lapsia käyttämään kuvien yhdistelyä, mielikuvitusta ja strategista ajattelua hyödyksi pelin edetessä.Ikäsuositus 3+
Pelaajia 2-4
Peliaika minuutteina 15+


http://www.tactic.net/fp.php?lang=FIN

2 kommenttia:

 1. Blogisi on niin ihana ja täynnä ideoita, että täällä on kyllä kiva vierailla. Jälleen kiva peli jonka laittaa korvan taakse.
  Minua, näin kolleegan näkökulmasta, kiinnostaisi tietää, millaisia kasvunkansioita teet lapsille. Itse laitan nämä perusjutut: piirustukset, valokuvia. Mutta mitä muuta? Miten esim. havainnoit ja dokumentoit kehitystä? Nyt olis hyvät ideat tarpeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä peliä katselin jo aiemmin kaupan hyllyllä, kun etsiskelin sitä Touhula-peliä. Onneksi en sitten ostanut sillä reissulla, koska tämä oli jokin aika sitten Mammuttimarkkina-tarjouksena alle 8€.

   Voisin tuosta kasvunkansiosta laitaa vaikka oman postauksen illemmalla, jos ehdin. Jotain täällä joskus on ollutkin, mutta en muista mitä ja missä yhteydessä.

   Poista